Vymírající hřbitov - Arbes, Jakub, 1840-1914 (Městská knihovna v Praze, 2023)
Meditativní romaneto na téma neúprosného plynutí času. V až hororových kulisách chátrajícího hřbitova začíná příběh, v němž se dva nedospělí chlapci sektávají s dávno zapomenutými historiemi. Příběh ústí v zamyšlení nad vymíráním lidských vášní, tužeb a nadějí těch, na jejichž místo vždy nastupují nové generace.