My tři cvoci - Bořkovcová, Hana, 1927-2009 (Městská knihovna v Praze, 2022)
Dětský příběh o třech potrhlých sourozencích, vyprávěný s humorem i detektivní zápletkou. Dětský román, jehož hrdiny jsou tři sourozenci, jimž se pro ztřeštěnou povahu přezdívá cvoci. Příběh, který průběžně mezi kapitolami vtipně komentuje nejstarší sestra, se rozvíjí ponejvíce ve školním a rodinném prostředí a jeho spojujícím tématem je, jak tato trojice svým důvtipem rozřeší případ ukradeného kola. Vyprávění, v němž se očima mladých hodnotí a bezděčně karikují zvyky a výchovné metody dospělých.