Kukačka - Limrová, Karolina, 1979- (Městská knihovna v Praze, 2022)
Romantický příběh lehce dotčený detektivní zápletkou potěší především dívky a mladé ženy. Sedmnáctiletá Marie Dobsonová žije víceméně na chicagských ulicích a živí se čím se dá, samozřejmě i záležitostmi sahajícími za hranice zákona. Dnem D je pro ni chvíle, kdy je jí nabídnut výměnný obchod. Buď bude předstírat dědičku obrovského jmění společnosti King Petroleum, nebo skončí v kriminále. Marie v úzkých zvolí tu zdánlivě jednodušší cestu, předstírání jiné identity. Zjistí však, že její nové já, tedy Pamela Kingová, byla zasnoubena s mladým ropným magnátem. A i on je někým jiným, než si představovala. Pravidla jejich naplánovaného obchodního svazku tak dostanou zásadní trhliny.