Povídky. - Hašek, Jaroslav, 1883-1923 (Městská knihovna v Praze, 2022)
Druhý díl obsáhlé antologie povídek českého humoristického klasika. Původní publikace Městské knihovny v Praze přináší obsažný soubor humoristických a satirických povídek jednoho z nejsvéráznějších i světově nejproslulejších zjevů české literatury. Povídky jsou seřazeny do šesti tématických oddílů, které přinášejí bizarní příhody z milostného života, vojny, školy, novinařiny, církve i ze světa zvířecího.