O knihovnickou sovu 2022 : to by mě ani ve snu nenapadlo : sborník nejlepších povídek z 2. ročníku literární soutěže MKP (Městská knihovna v Praze, 2023)
Sborník oceněných povídek ze stejnojmenné literární soutěže, pořádané Městskou knihovnou v Praze v roce 2022. Po "příbězích ze života" z roku 2021 sáhli vyhlašovatelé literární soutěže O knihovnickou sovu v druhém ročníku po námětech z říše snů. A tak se ve sborníku za rok 2022 objevuje sedmnáct žánrově velmi rozmanitých povídek na zadané téma "To by mě ani ve snu nenapadlo" od slibných začínajících autorů.