Příběhy knih : poklady z Oddělení vzácných tisků Městské knihovny v Praze - Kozáková, Jana, 1960- (Městská knihovna v Praze, 2023)
Příběhy zajímavých titulů z Oddělení vzácných tisků MKP. Autorka do svého výběru zařadila knížky, které jsou poutavé vznikem, grafikou či svými osudy. Vyprávění doplňuje množství obrazového materiálu (titulní listy, ukázky knižní výzdoby apod.).