Světýlka - Bořkovcová, Hana, 1927-2009 (Městská knihovna v Praze, 2023)
Sbírka raných minipovídek české autorky z roku 1971. Drobné povídky jsou autorčinou prvotinou. Jsou to kratičké emotivní obrázky, jejichž hrdiny jsou především děti a staří, bezmocní opuštění lidé.