Vzteklouni - Bořkovcová, Hana, 1927-2009 (Městská knihovna v Praze, 2023)
Dvě povídky o "vzteklounech" proti své vůli. Kniha vyprávějící dva příběhy plné napětí i humoru a nečekaných zvratů, dvě poutavá vyprávění o tom, jak se z docela milých lidí najednou stanou vzteklouni.