Alexandros a Caesar - Plútarchos, asi 50-asi 120 (Městská knihovna v Praze, 2023)
Publikace přináší jeden z Plútarchových srovnávacích životopisů: seznamuje s životními osudy a osobností Alexandra Velikého a Gaia Julia Caesara.