Zuzana a dva starci : pouštní poutníci : (poloautomatický román) - Křesadlo, Jan, 1926-1995 (Městská knihovna v Praze, 2024)
Originální "poloautomatický román" je svéráznou variací na starozákonní příběh o Zuzaně v lázni.