Plukovník Švec : drama o třech dějstvích - Medek, Rudolf, 1890-1940 (Drama, 2023)
Dramatický pohled na historické momenty z působení československých legií v Rusku a osud jednoho z velitelů plukovníka Švece z pera jednoho z účastníků bitvy u Zborova, vojáka a spisovatele R. Medka. Osobitý pohled, s hlubokou znalostí reálií, na události a tragický osud významného legionáře osloví jistě čtenáře k hlubšímu zamyšlení i nad dnešním stavem společnosti. Za okupace a minulého režimu zakázaná hra.