Dej holce jméno - Vavrečka, Lukáš, 1987- (Městská knihovna v Praze, 2023)
Lyricko-erotický krimi román postmoderního beletristy, básníka a redaktora Lukáše Vavrečky je další částí jeho volné řady experimentálních detektivních knih s důrazem na poetiku zločinu. Třiatřicetiletý spisovatel Jakub Hirsch se potýká s obtížnou milostnou situací. Tu ještě komplikují anonymní dopisy, které jej nabádají, aby mlčel. Hirsch netuší o čem, má však intenzivní pocit, že to nějak souvisí s jeho nadmíru problematickou mladou milenkou a její kamarádkou, která spáchala sebevraždu.