Co zůstalo v kroužkovém bloku : texty z pozůstalosti - Bořkovcová, Hana, 1927-2009 (Městská knihovna v Praze, 2023)
Povídky z rukopisné pozůstalosti české autorky. Prozaička Hana Bořkovcová se proslavila především jako autorka příběhů pro děti a mládež, vyznačujících se nadstandardním psychologickým ponorem do vnitřního světa nedospělých hrdinů, její záběr byl však širší. Knížka, vydaná z její rukopisné pozůstalosti, obsahuje šestici krátkých próz, někdy ještě ve stadiu rozpracování, které přinášejí příběhy dospělých i nedospělých hrdinů, jejich životních starostí, vztahů, traumat a bilancování.