Oběť na hrobě - Aischylos, 525 př. Kr.-456 př. Kr. (Drama, 2023)
Druhý titul z Aischylovy dochované dramatické trilogie Oresteia přivádí na scénu Oresta, syna zavražděného krále Agamemnóna, a jeho touhu po pomstě.