Divadlo v Alfě 1960-1966, aneb, Nenaplněný sen o plzeňském Semaforu - Müller, Jan, 1974- (Městská knihovna v Praze, 2023)
Publikace pojednává o činnosti plzeňského Divadla v Alfě mezi léty 1960-1966. Čtenáři je předkládán výklad mapující historii tohoto divadelního souboru, který lze zařadit do alternativního proudu divadel malých forem. Právě v 60. letech u nás zažívalo toto hnutí velký rozkvět. Dovídá se tak o členech souboru, jeho inscenacích a ohlasu na ně.