Žáby - Aristofanés, asi 445 př. Kr.-asi 386 př. Kr. (Drama, 2023)
Jedna z nejznámějších komedií antického klasika si bere na paškál dílo jeho proslulých předchůdců. Titulní žáby doprovázejí do podsvětí boha Dionýsa, který se rozhodl přivést zpět na svět jednoho ze slavných dramatiků. Velká soutěž o návrat mezi živé se odehraje mezi tvůrci slavných tragédií Aischylem a Euripidem.