Kniha o Kosti : kus české historie. - Pekař, Josef, 1870-1937 (Městská knihovna v Praze, 2023)
Vývoj hradu a panství v 17. století a poddanské poměry na českých panských dominiích v 17. a první polovině 18. století. Klasické dílo české historiografie.