E-knihovna.cz : 2023 : ediční plán jaro-léto (Městská knihovna v Praze, 2023)
Publikace představuje elektronické knihy, které vydá Městská knihovna v Praze v první polovině roku 2023. Informace o chystaných naučných, básnických a prozaických titulech doprovází stručné medailonky autorů, ukázky a obrázky obálek.