Zlatý skarabeus a jiné povídky - Poe, Edgar Allan, 1809-1849 (Městská knihovna v Praze, 2023)
Výběr tří známých povídek amerického romantického klasika. Tři povídky tohoto výboru - Zatý skarabeus, Ukradený dopis a Sestup do Maelströmu - ukazují kvality Edgara Allana Poea jako autora detektivně logické, napínavě dobrodružné i hororově mysteriózní literatury.