Letec a živly - Saint-Exupéry, Antoine de, 1900-1944 (Městská knihovna v Praze, 2023)
Sugestivní vyprávění francouzského letce a spisovatele o dramatickém letu nad územím Patagonie na sklonku dvacátých let. Toto vyprávění autor dodatečně zařadil do amerického vydání své knihy Země lidí, která se jeho americkému nakladateli zdála příliš krátká. Zachytil zde zážitek z letu, kterým zahajoval leteckou linku do Patagonie jako ředitel letecké společnosti v Argentině a musel podstoupit dramatický zápas s cyklonem nad nepřehledným patagonským pobřežím.