Léto : komedie o třech dějstvích - Šrámek, Fráňa, 1877-1952 (Drama, 2023)
Lyrická komedie českého klasika. Letní romantická komedie vypráví o prvním milostném poblouznění, o hledání odvahy k lásce i o strachu z odcházejícího mládí. Spletitý milostný mnohoúhelník tu tvoří vznětlivý gymnazista Skalník, redaktor Perout a jeho mladá žena, upjatý básník Chvojka a přímočará venkovská dívka Stáza.