Racek : komedie ve čtyřech dějstvích - Čechov, Anton Pavlovič, 1860-1904 (Drama, 2023)
Tragikomedie o nenaplněných životech, ambicích a láskách je považována za hru, která znamenala přelom v dějinách světového dramatu. Tato „komedie“, jak Racka Čechov označuje, přestože nesází na samotný děj, vykreslením postav, jejich tužeb, snů a osudů dosahuje silného účinku při zobrazení groteskního až absurdního obrazu nenaplněného života. Svět umění a svět lásky jsou ústředními tématy hry.