Revizor : komedie o pěti aktech - Gogol‘, Nikolaj Vasil‘jevič, 1809-1852 (Drama, 2023)
Satiricko-dramatický obraz ruského maloměsta, které se nechalo oklamat falešným kontrolorem. Satirická komedie ruského klasika se baví hloupostí a nevzdělaností úředníků v provinčním ruském městečku, kteří naletí falešnému „revizorovi“ Chlestakovovi, který nestydatě využívá jejich zkorumpovanost, úplatkářství a podlézavost.