Měsíc nad řekou : veselohra o třech dějstvích - Šrámek, Fráňa, 1877-1952 (Drama, 2023)
Známá divadelní hra, která byla úspěšně převedena i do filmové podoby. Básnivé a poetické dramatické dílo našeho významného básníka je považováno za vrchol českého impresionistického dramatu.