Čarodějovy pohádky - Cámara, Felix Achilles de la, 1897-1945 (Městská knihovna v Praze, 2023)
Dvanáct netradičně pojatých pohádek z pera českého autora velmi kontroverzního, ale nikoli netalentovaného.