Kybersex - Krejčík, Přemysl, 1991- (Městská knihovna v Praze, 2023)
Sbírka patnácti sci-fi povídek, které se odehrávají na pozadí různých alternativních světů. V patnácti krátkých povídkách se ocitáme v různých alternativních realitách, například v povídce Poslední partie se podíváme do světa, kde lidé našli lék na smrt. V povídce Šelma vidíme svět, kde se lidé místo smrti dobrovolně stávají zvířaty a příběh s názvem Čísla nám pak ukáže, jaká propaganda může člověka beznadějně zotročit. V ostatních povídkách se setkáme například s budoucností, kde každý vlastní dvě těla, nebo s realitou, v níž si můžeme koupit vzpomínky někoho jiného.