Vrhnout - Lundiaková, Hana, 1978- (Městská knihovna v Praze, 2023)
Soubor krátkých básnických próz. Klasičtěji pojaté povídky se střídají s halucinačními výlevy a básnickými popisy tísnivých duševních stavů, střídmý prozaický styl střídá chrlení novotvarů... Častými motivy jsou hnus, vypjatě vnímaná tělesnost a podivný, lehce úchylný sex.