O mudrci Bidpajovi a jeho zvířátkách - Olbracht, Ivan, 1882-1952 (Městská knihovna v Praze, 2023)
Převyprávění staroindických lidových bajek ze života lidí, zvířat i nadpřirozených bytostí. Staré indické bajky, které stále poutají svou životní moudrostí a barvitostí dějů, autor převyprávěl a zároveň přiblížil a připodobnil našemu pohledu a chápání.