Domovní důvěrnosti - Smetanová, Jindřiška, 1923-2012 (Městská knihovna v Praze, 2024)
Úsměvné povídky, jejichž hrdiny jsou osobití a svérázní lidé z autorčina okolí, svérazné figurky z Malé strany, a řada přátel.