Burlesky - Herrmann, Ignát, 1854-1935 (Městská knihovna v Praze, 2024)
Soubor drobných humorných próz českého autora. Sbírka krátkých humorných děl v podobě povídek, dramatických textů i románových úryvků, jak vesměs vycházely v pražském tisku na přelomu 19. a 20. století.