Maloměstské tradice : veselohra o jednom jednání - Štech, Václav, 1859-1947 (Městská knihovna v Praze, 2023)
Veselohra známého dramatika nabízí laskavě satirický pohled na české maloměsto z roku 1888. Kniha Maloměstské tradice rozbouří hladinu poklidného městečka, které dlouho pátrá po jejím tajemném autorovi. Navíc zasáhne i do volebního klání a milostného vztahu dvou mladých lidí.