Tchán Kondelík a zeť Vejvara - Herrmann, Ignát, 1854-1935 (Městská knihovna v Praze, 2024)
Pokračování příběhů rodiny Kondelíkovy a Vejvarovy, jejich nesnáze a nakonec i "šťastné události" v obou rodinách. Děj se točí kolem problémů mladého manželství a také nečekaného rodinného přírustku. Pan Kondelík se stal nejen tchánem, ale také znovu otcem, z čehož vyplývá řada komických situací.