Třetí zvonění : veselohra o třech jednáních - Štech, Václav, 1859-1947 (Drama, 2023)
Klasická komedie Václava Štecha o zmatcích kolem jedné svatby a svérázných představách místních hodnostářů o řízení věcí veřejných.