E-knihovna.cz : 2023 : ediční plán podzim-zima (Městská knihovna v Praze, 2023)
Publikace představuje elektronické knihy, které vydá Městská knihovna v Praze v období podzim-zima 2023. Informace o chystaných básnických, prozaických a dramatických titulech doprovází stručné medailonky autorů, ukázky a obrázky obálek.