Athene : výroční časopis Městské knihovny v Praze. - Městská knihovna (Praha, Česko); Hanzlíková, Lenka (Městská knihovna v Praze, 2019)
Výroční časopis Městské knihovny v Praze informuje o činnostech knihovny v roce 2018. Přibližuje aktuální témata, projekty, informace o síti poboček, službách a fondu, statistických ukazatelích apod.