Deskový statek : veselohra o třech jednáních - Štech, Václav, 1859-1947 (Drama, 2024)
Politicko satirická komedie, zasazená do doby Rakousko-uherské monarchie. Satira o politických ambicích a machinacích se odehrává roku 1908 a důležitou roli zde hraje vlastnictví deskového statku, tj. nemovitosti, na niž bylo vázáno volební právo.