Profesionálové, aneb, stručný manuál pro příznivce stejnojmenného televizního seriálu - Ulman, Richard, 1954- (Městská knihovna v Praze, 2024)
Průvodce známým britským seriálem. Autor popisuje děj jednotlivých epizod, hodnotí je a k obsaženým replikám uvádí věcné či historické souvislosti.