O knihovnickou sovu 2023 : co zůstalo očím skryto : sborník nejlepších povídek ze 3. ročníku literární soutěže Městské knihovny v Praze - Kašparová, Jarmila, 1986- (Městská knihovna v Praze, 2024)
Sborník oceněných povídek ze stejnojmenné literární soutěže, pořádané Městskou knihovnou v Praze v roce 2023. Jednotícím námětem třetího ročníku literární soutěže Městské knihovny v Praze bylo "co zůstalo očím skryto". Sborník přináší vítěznou sérii povídek a jejich variací na skryté příčiny, následky a souvislosti.