Noc na Karlštejně : veselohra o třech dějstvích - Vrchlický, Jaroslav, 1853-1912 (Drama, 2024)
Oblíbená úsměvná veselohra, která se odehrává během jedné noci na hradu Karlštejn, kam císař Karel IV. zakázal přístup ženám.