U pokladny stál : satirická veselohra o třech dějstvích - Verner, Jiří, 1905-1942 (Drama, 2024)
Komedie, kterou proslavila filmová verze s Vlastou Burianem v hlavní roli. Příběh ošetřovatele Kryštofa Rozrucha, který je v nemocenské pojišťovně omylem považován za prominentního pacienta.