Svatby : dramatická montáž z díla a života Boženy Němcové - Honzl, Jindřich, 1894-1953 (Drama, 2024)
Scénické pásmo z díla a korespondence Boženy Němcové. Z literárních děl i osobních písemností Boženy Němcové sestavil významný avantgardní divadelník jednu ze svých typických jevištích montáží. Podává v ní barvitý a dramatický portrét jedné z nejvýraznějších žen české literatury a jejího nejednoduchého osudu i charakteru.