Supermarket sovětských hrdinů - Topol, Jáchym, 1962- (Městská knihovna v Praze, 2024)
Soubor šesti beletristických textů publikovaných povětšinou v literárních časopisech. Text titulní prózy Supermarket sovětských hrdinů vyšel pod názvem Jak jsme táhli za Stasiukem jako doslov v knize A. Stasiuka Jak jsem se stal spisovatelem. Popisuje formou kroniky cestu vlakem za polským spisovatelem. Zlatá hlava je úryvek z dosud nepublikovaného románu Mongolský vlk. Výlet k nádražní hale vyšel poprvé časopisecky v Revolver Revue roku 1993. Karty jsou rozdaný je scénář ke stejnojmenné filmové povídce V. Michálka z filmu Praha očima. Uvařeno je dramatický text pro jednoho herce a cesta do Bugulmy je divadelní hra napsaná na objednávku düsseldorfského Schauspielhausu.