Román lásky a cti : dramatická montáž o Janu Nerudovi a Karolině Světlé ve dvou dílech - Honzl, Jindřich, 1894-1953 (Drama, 2024)
Scénické pásmo, sestavené z korespondence Karolíny Světlé a Jana Nerudy. Působivá dramatická montáž, sestavená významným režisérem české divadelní moderny, vychází z dochované korespondence Jana Nerudy a Karolíny Světlé a dokumentuje vývoj jejich vztahu i dobovou atmosféru. Honzlovo scénické pásmo se dočkalo i zdařilého filmového provedení.