Sganarelle, čili, Domnělý paroháč : komedie o jednom dějství - Molière, 1622-1673 (Drama, 2024)
Drobnější veselohra francouzského klasika s podtitulem Domnělý paroháč, kterou na objednávku Národního divadla přeložil Otokar Fischer a později upravil Karel Čapek.