Buchlovská knížka : pověsti - Beneš Buchlovan, Bedřich, 1885-1953 (Městská knihovna v Praze, 2024)
Pověsti z moravského hradu Buchlova i jeho okolí. Sbírka, vydaná poprvé roku 1918, obsahuje sedm lidových pověstí z oblasti kolem hradu Buchlova, převyprávěných významným moravským učitelem, písmákem a knihovníkem.