Žánrovky : povídky různých žánrů - Haplová, Žaneta (Městská knihovna v Praze, 2024)
Antologie povídek třinácti současných českých autorů, která se pohybuje napříč širokým spektrem literárních žánrů. Dokázali byste říct, jaký literární žánr připomíná váš život? Ať už jste zrovna uprostřed romantického příběhu, ponurého hororu, naprosté sci-fi nebo zažíváte šílenou kovbojku — třináct autorů a dvaadvacet ilustrátorů se vsadí: že patnáctiminutová pauzička přijde vždycky vhod. S unikátní sbírkou krátkých příběhů můžete objevit vaše utajené literární chutě: otestovat vaši schopnost určit žánr nebo si jen tak zkrátit čas při čekání na cokoliv. Kniha je určena každému, kdo rád čte a nic kromě času mu v tom nebrání! A kdo ví, třeba se váš život ještě promění v pohádku s dobrým koncem. Nakladatelská anotace. Kráceno.