Hodina mezi psem a vlkem - Fischerová, Daniela, 1948- (Drama, 2024)
Divadelní hra, jejíž hlavní postavou je básník Francois Villon. Děj se odehrává v Paříži v době adventu roku 1462. V prázdné soudní síni se scházejí postavy hry, aby sledovaly proces s Villonem, který je obviněn z vraždy. V závěru hry se děj přenese do Prahy 23. března 1979. Dramatické podobenství inspirované životními osudy Francoise Villona o konfliktu talentovaného jedince a přizpůsobivé společnosti.