Prst, který se nikdy nedotkne - Fischerová, Daniela, 1948- (Městská knihovna v Praze, 2024)
Povídky o jemných záchvěvech lidské duše a o prchavých okamžicích života, které se dotýkají samé podstaty lidského bytí. "Kde není společné chvíle, není místo pro význam. Zůstává jen jedno, pořád totéž: úzkostné dovolávání lásky, která je na okamžik věčná."