Velká vteřina : rozhlasové hry - Fischerová, Daniela, 1948- (Drama, 2024)
Soubor rozhlasových her Daniely Fischerové. Soubor obsahuje devět rozhlasových her, natočených v rozmezí let 1989 až 1992 Českým rozhlasem. Po první, kterou byl Zapřený Albert aneb Příběh o žalu a lži, následovaly další: Čeho se bojí Mistr, Neděle, Dívka se zázračnou pamětí, Micura nežere, Král omylů, Velká vteřina, Andělský smích a Anděl a kniha rekordů.