Dům pro lidi a knihy : knihovna na Petřinách - Zábrodská, Kristina, 1984- (Městská knihovna v Praze, 2025)
Informační publikace představuje budovu nové pobočky Městské knihovny v Praze na Petřinách. Připomíná historii zdejší knihovny, shrnuje genezi projektu a průběh realizace nové stavby, která plně odpovídá potřebám 21. století.